Печени Ребра с Картофи

12/03/2018
"Търсим си доктор, който да ни предпише диета с печени ребра с картофи, спешно "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 590
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете ребрата. Запечатайте в тиган с малко олио.

Обелете, измийте и нарежете картофите на колелца. Сложете ги в тавичката, в която ще печете. Изсипете 1 с.л. олио и разбъркайте.

Нарежете лука. Сложете и него при картофите. Натрошете бульона.

Изсипете ребрата отгоре. Налейте водата и виното. Сложете солта и подправките.

Завийте с алуминиево фолио и печете 1-1.5 часа на 200°C.

След това махнете фолиото и върнете във фурната до приятен златист загар.

Поръсете с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар