Марината за Печен Свински Врат

16/03/2018
Таня
отТаняМастър Шеф129313818253
"Не просто марината, а вълшебна марината, която придава на месото неповторим вкус "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 205
  • Преглеждания за месеца193
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки смесваме в съд, като скилидките чесън нарязваме на дребно.

Поставяме месото в маринатата и го държим така за около 5-6 часа.

При тази марината свинският врат леко се запържва от двете страни и тогава се поставя в тава, след което добавяме от марината и останалата бира и поставяме във фурната.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!