Пиле по баджанашки

Пиле по баджанашки1 / 2
19/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 кг
  • подправка за пиле - 1 с.л.
  • олио - 7 с.л.
  • яйца - 6 бр.
  • брашно - 150 г
  • сол - 1/2 ч.л.
  • прясно мляко - 500 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете месото в 3 с.л. загрято олио от всички страни.

Разбийте яйцата с брашното, солта, млякото и оставете сместа да престои 10 мин.

В тиган загрейте останалото олио и го загрейте.

Върху загрятото олио изсипете 1/3 от приготвената смес от яйца и брашно.

Печете в предварително загрята фурна на 210 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: