Свински флейки от бут

18/03/2018
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаМастър Шеф4218912015
"Да поднесеш такова нещо на мъж е равносилно на любовно обяснение "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 763
  • Преглеждания за месеца802
  • Преглеждания за седмицата186
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и го нарежете на тънки полумесеци.

Предварително оваляйте свинските флейки в зехтин с подправката за дюнер или пикантината и сол.

Оставете да престои около 30 мин на стайна температура. Завийте всяка флейка като гнездо. Върху всяко гнездо поставете от нарязания лук.

В тава, намазана със зехтин, подредете гнездата.

Печете в предварително загрята фурна на 180°C за около 30 мин.подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар