Свинска Дроб-Чорба

18/03/2018
Krassi11
отKrassi11Новак13881131
"Искахме нещо, което да похапнем вкусно и да помни за дълго - и получихме ароматна свинска дроб-чорба "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо226
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете свинския дроб до полуготовност, извадете го с решетъчна лъжица и го нарежете на кубчета. Прецедете бульона от варенето.

Нарежете лука и морковите и ги сложете в загрятото олио за няколко минути, докато омекнат. Тогава прибавете и пресния чесън нарязан, както и доматеното пюре и червения пипер. Сипете малко от бульона и задушете всичко, докато течността изври.

Налейте и останалия бульон и още вода, посолете и сипете нарязания дроб.

Варете 20 минути, след като кипне, и сложете черен пипер и сушен магданоз.

Може да прибавите и други подправки по ваш вкус.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар