Винен кебап с телешко и картофено пюре

19/03/2018
"Ех, винаги ще се намери място на трапезата ни за любимата ни класика "
Приготвяне35 мин.
Готвене50 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 028
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета и се посолява. Чесънът се пресова и се намазва месото и половината вино се сипва, обърква се добре и престоява около 1 час.

Лукът се нарязва на дребно и се запържва. Прибавя се месото. Запържва се да се запечата. Прибавят се даматеното пюре, пиперът и останалото вино, дафиновият лист и черният пипер на зърна.

Разрежда се с вода и се вари до сваряване на месото.

Брашното се разрежда с малко вода и се изсипва с непрекъснато бъркане към соса.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар