Студено карпачо

12/12/2012
фифи
отфифиНовак
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 498
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е рецепта за телешко карпачо ала Topo. За да го приготвите, нарежете телешкото на много тънко.

Оставете го да се маринова за 24 часа в сместа от зехтина, изцедения лимонов сок, розмарин и черен пипер.

След това го сложете да се замрази при температура минус 20 градуса.

Така студеното карпачо е готово за консумация. Поднася се обикновено върху рукола, настърган пармезан, мариновани маслини, кедрови или други ядки или пък смокини - зависи от вкуса.подобни рецепти тук

5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар