Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско контра филе с коприва

Свинско контра филе с коприва

Изабел ИлиеваИзабел Илиева
Новак
11501342
Свинско контра филе с коприва
Снимка: Изабел Илиева
1 / 3
21/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5
"Свинско и коприва - неочаквано вкусна комбинация"

Необходими Продукти

  • За бонфилето
  • свинско бонфиле - 1 кг
  • кашкавал - 300 г
  • сол
  • черен пипер
  • За панировката
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 200 г
  • брашно - 200 г
  • За копривата
  • коприва - 500 г
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 100 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се нарязва на пържоли, които цепите като джоб и слагате плочка кашкавал, натривате с подправките и панирате с брашно, яйце и галета последователно.

Пържи се в сгорещено олио.

Копривата се вари със сол около 30 мин. Отцеждате и слагате в тиган с малко олио и подправките за да запържите, добавяте сиренето и яйцето.

Режете всяка пържола на ленти и слагате върху канапето от коприва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: