Език по Ловджийски

22/03/2018
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2703353982
"Има една основателна причина да станете ловджия и тя е - те готвят най-големите вкусотии след лов "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо614
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера в леко подсолена вода сложете 1 бр. дафинов лист и няколко зрънца черен пипер, сварете езика до готовност /60-90 минути/.

Изчакайте да изстине и нарежете на филийки. Нарежете лука и гъбите на полумесеци, моркова на кръгчета, а свинското филе на лентички. Загрейте зехтина на котлона, добавете лука, морковите и гъбите.

Разбъркайте и изчакайте да омекнат. Към тях прибавете свинското филе, езика, доматения сок и овкусете със сол, черен пипер, червен пипер. Добавете виното, водата и дафиновия лист.

Оставете на слаб огън да къкри, докато изври водата. Поднесете със стръкче магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!