Шпикован Свински Шол със Зеленчуци

26/03/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1329135713394
"Крехко месо и аромати зеленчуци в компанията на скъпи хора - не искаме нищо повече от живота "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо638
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинския шол, както е цяло парчето, му направете разрези. Нарежете чесъна на филийки, чушките, гъбите и моркова - на ивици, а сланината - на малки парченца.

В разрезите започнете да напъхвате от всичките изброени зеленчуци.

В купичка смесете меда със соевия сос, добавете от подправките и хубаво разбъркайте. С четка намажете хубаво шола, оставете така да постои около час и отново намажете.

Поставете го в тава, намазана с олио и по края от останалите гъби. Поръсете шола с пикантината и натрийте, отново полейте със соса и разпределете останалото количество в тавата.

Покрийте със фолио и печете за около 1 час, след което извадете премахнете фолиото и запечете до хубав загар.

Сервирайте със гарнитура по ваш вкус.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар