Суджучена каша

28/03/2018
Анонимен
отАнонименМастър Шеф10039913852
"Каша, която не е подходяща за бебета, а само за техните родители "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо211
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • лук - 4 - 5 глави
  • домата - 4 - 5 бр.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • суджук - 300 г
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • брашно - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме лука, като го нарязваме и запържваме в олиото.

Към него добавяме брашното и червения пипер, както и нарязаните на дребно домати, разбъркваме и задушаваме.

Всичко това заливаме с топла вода - толкова, колкото да се покрие, и оставяме да ври, докато омекне лукът.

След като е готово, прибавяме и нарязания суджук и чубрицата.

Посоляваме, ако има нужда, и оставяме, докато суджукът омекне.

Поднасяме, докато е още топло самото ястие.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар