Свински пържоли с гъби и топено сирене в йенска тенджера

29/03/2018
Анонимен
отАнонименМастър Шеф10039913852
"Отсега предвкусваме, че трябва да се готвим за истински кулинарен празник "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 327
  • Преглеждания за месеца1460
  • Преглеждания за седмицата433
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме на кръгчета лука. В йенски съд нареждаме лука най-отдолу.

Отгоре подреждаме пържолите, като овкусяваме със сол и черен пипер.

Топеното сирене нареждаме върху пържолите, а отгоре - гъбите, почистени и нарязани на тънки филийки.

Поръсваме с нарязан на ситно магданоз, заливаме с бялото вино, а след това и разтопеното масло.

Захлупваме с капака и поставяме във фурната да се пече до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар