Лесен Телешки Гулаш с Гъби

28/03/2018
Мими А.
отМими А.Иноватор40414269
"Толкова е лесен, че дори начинаещ готвач ще се справи брилянтно "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 747
  • Преглеждания за месеца171
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олиото.

Нарязваме лука и гъбите на едро и ги сипваме при месото. Запържваме още около 10 минути и наливаме бульона.

Варим 40 минути на слаб огън и добавяме доматеното пюре, солта, черният и червеният пипер. Задушаваме до сгъстяване и изключваме котлона.

Оставяме ястието на котлона със затворен капак за 20 минути и след това сервираме.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!