Бирена леща

29/03/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1354137413804
"Леща или бира, а защо не направо бирена леща "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо535
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лещата и сложете да се вари, нарежете лука и морковите и ги прибавете.

Варете на умерен котлон, след около 20 минути прибавете скилидките чесън и доматеното пюре. Когато поври и с пюрето, сипете бирата и подправките.

Оставете така, докато се свари напълно лещата.

Направете запръжката, като загреете олиото, запържвате брашното и червения пипер, след което сипвате при лещата и разбърквате.

Сервирайте гореща.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар