Дроб Сарма с Агнешки Дреболии

29/03/2018
Таня
отТаняМастър Шеф124413217323
"Всеки може да направи вкусна дроб сарма, ако следва точно нашата рецепта "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо845
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като сме измили агнешкия комплект, слага да се вари в посолена вода.

В тиган запържваме лука, моркова и гъбите, нарязани на ситно.

Готовия агнешки комплект нарязваме на ситно и тях прибавяме към зеленчуците.

Добавяме и ориза и заливаме с бульона.

Прибавяме подправките и слагаме в тава да печем.

По желание може да се направи заливка от яйцата и киселото мляко, с която се залива дробсармата и се връща във фурната да се запече.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!