Бисквитена торта с пудинг, течен шоколад и банани

01/04/2018
Ина
отИнаНовак1512
"Безсилни сме да откажем, когато ни канят с толкова вкусна бисквитена торта "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо153
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • бисквити - 2 пакетчета обикновени
  • пудинг - 1 пакетче банан без варене
  • пудинг - 1 пакетче малина без варене
  • кисело мляко - 4 с. л.
  • прясно мляко - 500 мл
  • течен шоколад - 3 с. л.
  • банани - 2 бр.
  • кокосови стърготини - 1 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бисквитите от едното пакетче се топят в прясно мляко и се нареждат на дъното на тава.

В купа се слагат 200 мл прясно мляко и 2 с.л. кисело мляко и към тях се добавя банановият пудинг. Разбърква се с миксер до получаване на гъста смес. Излива се върху бисквитите в тавата, за да се покрият напълно.

Бананите се нарязват на кръгчета и се подреждат в тавата върху банановия пудинг.

В друга купа се слагат 200 мл прясно мляко и 2 с.л. кисело мляко, както и течният шоколад. Към тях се добавя малиновият пудинг и се разбърква с миксер до получаване на гъста смес.

Бисквитите от второто пакетче се потапят в прясно мляко и се нареждат в тавата върху бананите.

Върху тях се излива сместа с малиновия пудинг и се покриват с лъжица навсякъде.

Поръсва се с кокосови стърготини.

Оставя се в хладилника да се стегне около 3 часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар