Суджук на фурна

03/04/2018
Таня
отТаняМастър Шеф118812416393
"Бързо и вкусно - точно както го обичате "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо244
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне.
Изваждаме го и нарязваме на парчета.

В тиган с олиото задушаваме нарязания на ситно лук, като прибавяме и брашното, като разреждаме с 2-3 с.л. от бирата, където сме варили суджука.

Прибавяме и доматите консерва както и обелените и нарязани картофи, чаша вода и подправките.

Оставяме така за около 10 -20 минути, като след това прехвърляме в тавичка всичко, добавяме и суджука и поставяме във фурната.

Запичаме за около 5-10 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар