Лесна супа от агнешки дроб главичка и зелен лук

08/04/2018
Анонимен
отАнонименИноватор31412111
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо170
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешката главичка и дробът се сваряват в тенжера под налягане. Главичката се почиства от костите.

Разтопете маслото и задушете лука в него.

Добавете подправките. Внимайге да не загорите червения пипер. След минута-две прибавете и дреболийките заедно с бульона. Оставете да поври.

В това време пригответе застройка от разбито яйце и кисело мляко със сол.

Снемете супата от котлона и бавно лъжичка по лъжичка с разбъркване сипвайте при застройката.

Върнете в тенджерата отново с разбъркване. Сервирайте гореща със заквасена сметана или повече масло.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар