Агнешки език с масло и чесън

08/04/2018
Нина Иванова
отНина ИвановаИноватор10310321
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо110
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки език - 3 бр.
  • масло - 100 г
  • чесън - 5 големи скилидки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешките езичета и ги обелете. Нарежете ги на филийки и подредете в чиния.

Почистете чесъна и го нарежете на малки парченца. В тиган разтопете маслото и запържете за 2-3 минутки чесъна със сол. Вдигнете от котлона и полейте нарязаният език.

Сервирайте веднага.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар