Агнешки мозък с масло

08/04/2018
Нина Иванова
отНина ИвановаИноватор10310321
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо252
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешкиятмозък в 500 грама вода с нарязан морков, сол и дафинов лист. Нарежете сварения мозък на хапки.

Сложете маслото в тиган, разтопете и вдигнете от котлона.

Полейте нарязаният мозък с разтопеното масло. Поръсете с магданоз и поднесете веднага. Посолете на вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар