Пача с Агнешка Главичка

12/04/2018
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф798467815
"Свинската пача е отживелица - опитайте пача с агнешка главичка - истинският пролетен хит "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо530
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте агнешката главичка много добре и я поставете в тенджера със студена вода. Добавете маслото, нарязаните на ситно двата вида лук, зърната черен пипер и малко сол на вкус, поставете на умерен огън и варите, докато месото започне да се отделя от черепа.

Извадете главата от бульона и оставете да се охлади, отделете месото и го нарежете, върнете го в бульона.

Поставете на умерен огън да заври, нарежете джоджена и магданоза и ги добавете към чорбата.

Подгответе застройката, като разбиете жълтъците с киселото мляко, лимоновия сок и брашното, настържете скилидката чесън и я добавете към нея.

Темперирайте застройката с бульона на пачата и върнете всичко към чорбата, след като заври, премахнете от огъня.

Сервирайте гореща, като преди това поръсите в порцията с щипка лют червен пипер.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар