Пролетна супичка от лапад и сирене

12/04/2018
Габриела
отГабриелаЧирак25117
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лапада и го нарежете на дребно. Нарежете лука и го задушете с малко вода и олио. Прибавете и червения пипер.

След като водата започне да ври, долейте с още. Прибавете и ориза.

Когато водата отново заври, изсипете в тенджерата лапада и смлените домати.
Овкусете с джоджен, черен пипер и джинджифил.

Когато супата е готова, направете застройката, като отделите само жълтъците и ги разбиете с киселото мляко и лимона.

Добавете отново червен пипер, този път в застройката.

Сипвайте по малко бульон от супата в застройката, за да не се пресече.

След това добавете цялата застройка в супичката.

Натрошете сирене и сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар