Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Мезета»Салата Мадам дьо Помпадур

Салата Мадам дьо Помпадур

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3222k8038262
Салата Мадам дьо Помпадур
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 2
13/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • лук - 2 средни глави
  • яйца - 4 сварени
  • твърдо сирене - 200 г
  • кисели ябълки - 2 бр.
  • майонеза
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Салатата се подрежда на слоеве:

1 слой - лукът, нарязан на полукръгове и бланширан, майонезата;

2 слой - яйцата, нарязани на парченца, майонеза;

3 слой - сирене, нарязано на кубчета, майонеза ;

4 слой - нарязаните на парченца ябълки.

Подправя се със сол и черен пипер.

Отгоре се намазва внимателно с майонеза и се поръсва с копър и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: