Пилешки дробчета с лук в кукър

13/04/2018
Цветанка Цветанова
отЦветанка ЦветановаПомощник Готвач11541182
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо103
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства добре. Накисва се във вода със сока от лимон за 5 мин.

Изцежда се и леко се подсушава. В кукъра се слага олиото и се пуска програма Пържене.

След като загрее олиото, се добавя дробът, солта и черният пипер.

Разбърква се добре и се затваря уреда. След 20 мин се разбърква и се добавя нарязаният на тънки филийки лук.

Пак се разбърква и се оставя още 10 мин да се задуши лукът.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар