Пастите на падишаха

13/04/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваЧирак124571
"Като в ориенталските приказки - вкусните пасти на падишаха "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точки
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 313
  • Преглеждания за месеца5312
  • Преглеждания за седмицата96
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата и захарта се разбиват, слага се олиото, млякото и накрая сухите съставки /пресяти/.

Разбърква се и се изсипва в тава 30 см на хартия за печене. Пече се на 180 градуса.

След като изстине блатът, се разрязва на две, от двете части се вадят форми с чаша.

За крема в част от млякото се разтваря пудингът, а останалото със захар на котлона, след като заври, се прибавя пудингът на тънка струя. Вари се до сгъстяване.

Охлажда се и се прибавя маслото, разбива се до пухкав крем.

Между две кръгчета от блата се слага крем, а отстрани се овалва в смлени орехи или кокосови стърготини, декорира се с разтопен шоколад.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар