Задушен свински джолан със сини сливи

15/04/2018
"Свинско със сини сливи - ето на това му казваме кулинарна класика "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо480
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете кравето масло с олиото. Запечатайте джолана от двете страни и извадете.

Нарежете лука на дребно, а моркова - на колелца. Запържете ги в мазнината от джолана. Върнете и него вътре и задушете за кратко със зеленчуците.

Добавете брашното и запържете. Сложете салцата и виното. Налейте вода, колкото да покрие. Сложете подправките и сливите.

Варете до готовност на месото.

Извадете джолана и сливите. Пасирайте соса.

Върнете джолана и сливите и сервирайте.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!