Зелен фасул със свинско в мултитукър

16/04/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaПомощник Готвач28469371
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • зелен фасул - 1 буркан или 400 г замразен
  • чесън - 2 скилидки
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • джоджен - сух
  • чубрица - сушена
  • дафинов лист - 2 бр.
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на късчета и се запържва до златисто.

Прехвърля се в купата на мултикукъра.

Добавят се зеленият фасул и подправките.

Налива се водата и ястието се готви на програма задушаване за 30 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар