Тортила с бекон

16/04/2018
ЖГеоргиева
отЖГеоргиеваЧирак36
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се запържва в маслото. Овкусява се с черен пипер и сол.

Тортилите се разрязват през средата. Пълнят се с бекона, настърган чедър и кашкавал, обезкостени и нарязани маслини и кисели краставички. Винаги може да импровизирате с продукти по желание.

Свиват се през средата и в леко намаслен тиган, плоча /'също става и в тостер/ се затоплят от двата края до разтапяне на сирената, а и докато омекне тортилята.

По желание може да сервирате с люта салса и гуакамоле за истински мексикански вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар