Шилешко с прясно зеле

14/12/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 724
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете шилешкото на средни кубчета и го задушете в малко мазнина и вода. В отделената мазнина задушете до омекване накълцания кромид.

Добавете след това доматеното пюре, червеният пипер и малко топла вода. Върнете месото и го оставете да ври на тих огъна.

Накълцайте зелето, посолете го и го претрийте с ръце. Поръсете го с малко размито във вода лимонтузу и го разстелете в тава.

Отгоре сложете месото с всичко от съда му и сложете шилешкото с прясно зеле да се пече в умерена фурна. 10-15 минути преди да извадите тавата от фурната, добавете върху месото ситно нарязаните домати и доопечете.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар