Рула от свинско бонфиле

17/04/2018
"Вкусни изкушения от най-висша степен "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо116
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското бонфиле се разрязва по дължина, така че да си остане едно цяло парче месо. Начуква се и се подправя със сол и черен пипер от двете страни.

От едната страна се намазва с топено сирене и с барбекю сос.

Върху намазаната страна по дължина на месото се нареждат нарязани на ленти кисели краставички, моркови, настърган кашкавал. Навива се на руло.

Поставя се в намазнена тавичка с краищата надолу. Полива се отгоре с малко олио и се добавя 1 ч.ч. вода. Пече се на 200 градуса за около 30 мин под фолио. След това се отваря и се допича за 10-15 мин.

Забележка: Ястието може да се приготви и на малки рулца, като бонфилето се раздели на по-малки парчета. Тогава всяко малко руло се намазва отгоре със соса и се поръсва, малко преди да е готово, с настърган кашкавал.

Останалите продукти са както при единичното руло.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар