Панирани бонфиленца

17/04/2018
"Трябва да знаете две неща за тези панирани бонфиленца - много са крехки и пият много бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо144
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското бонфиле се нарязва на средно дебели филийки, които се начукват, докато станат тънички.

Подправят се със сол на вкус, черен пипер, мащерка, майорана и къри от двете страни.

В три отделни купи се слагат брашно, разбити яйца, галета.

Филенцата се овалват последователно в брашно, яйцата и галетата и се панират в силно сгорещено олио.

Като се извадят, се поставя върху хартия да обере мазнината.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар