Италиански наденички с домати

18/04/2018
Зорица
отЗорицаМастър Шеф71021923181
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо366
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оригиналното име на рецептата е Salsiccia con pomodorini in padella

Разделете наденичките и ги поставете в тиган с една чаша вода или бяло вино, по ваш избор. Задушавайте на слаб котлон 15 минути.

След това прободете на едно-две места с вилица и ги обърнете.

Когато водата или бялото вино изври, извадете наденичките и прехвърлете в чиния.

Обелете скилидките чесън и лука, измийте босилека и магданоза.

Поставете зехтина в незалепващ тиган с чесъна и наситнения лук и запържете.

Добавете обелените и нарязани на кубчета домати, пресен босилек и магданоз, риган, сол на вкус.

Оставете соса да къкри около 15 минути на слаб котлон.

Върнете в соса наденичките, поставете капак и гответе на слаб котлон за още 15 минути.

Обърнете наденичките по средата на готвенето.

Изключете котлона, добавете още босилек и магданоз и разбъркайте.

Сервирайте наденичките с доматения сос и им се насладете в компанията на чаша хубаво вино.

Buon appetito!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!