Калпазански чушки бюрек с кашкавал, сирене и яйца

19/04/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1347136513674
"Дори и добрите момчета и момичета искат да опитат от тези невероятни калпазански чушки бюрек с кашкавал и сирене "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 386
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Извадете чушките от буркана и ги отцедете от сока. Разбийте яйцата с малко черен пипер. В тавичка сипете малко олио и подредете един ред чушки.

Отгоре натрошете сирене и полейте малко от яйцата, олио.

Отново ред чушки, натрошено сирене, яйца и малко чубрица. Добре е да имате за още един ред чушки за това го пригответе в малко по малка тавичка.

Когато свършат чушките, най-отгоре поръсете с малко сирене, разбити яйца и нарязани тънки колелца от зелената чушка, поръсете с чубрица и сложете да се пече до зачервяване.

Извадете и поръсете с настърган кашкавал, върнете в печката до разтапяне на кашкавала.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар