Пържоли с Кисело Мляко на Фурна

20/04/2018
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаМастър Шеф3848811204
"Опитайте и ще видите, че киселото мляко винаги е било и си остава най-добрата марината да сочни свински пържоли "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 773
  • Преглеждания за месеца3062
  • Преглеждания за седмицата47
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте всички подправки с зехтина и хубаво намажете пържолите. Разредете киселото мляко с водата.

Поставете пържолите в подходяща тава за печене и изсипете млякото върху тях, като добре ги объркате, за да се покрият с маринатата.

Оставете месото да се маринова около 2 часа в киселото мляко в хладилник.

При готовност извадете и изпечете, така както са в маринатата, в предварително загрята фурна на 190 градуса между 40-50 минути, в зависимост от дебелината им.

Сервирайте с гарнитура по желание.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Vannq88
Vannq88
20.04.2018 19:49
Уникални
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв