Пържоли с Кисело Мляко на Фурна

20/04/2018
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаМастър Шеф4248912095
"Опитайте и ще видите, че киселото мляко винаги е било и си остава най-добрата марината да сочни свински пържоли "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
23 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 040
  • Преглеждания за месеца288
  • Преглеждания за седмицата51
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена23

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте всички подправки с зехтина и хубаво намажете пържолите. Разредете киселото мляко с водата.

Поставете пържолите в подходяща тава за печене и изсипете млякото върху тях, като добре ги объркате, за да се покрият с маринатата.

Оставете месото да се маринова около 2 часа в киселото мляко в хладилник.

При готовност извадете и изпечете, така както са в маринатата, в предварително загрята фурна на 190 градуса между 40-50 минути, в зависимост от дебелината им.

Сервирайте с гарнитура по желание.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Vannq88
Vannq88
20.04.2018 19:49
Уникални
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв