Миш маш със сирене и лук на тиган

19/04/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваПомощник Готвач1344981
"Миш маш ама като от приказките, много е вкусен "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо560
  • Преглеждания за месеца138
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган се загрява малко олио и се слагат нарязаните на ситно чушки.

Запържват се до омекване, прибавя се нарязаният на ситно лук и се пържи 1-2 минути.

После се прибавят доматите, посолява се и се слага щипката захар, задушава се още 5-10 минути.

Чукват се яйцата и се разбърква няколко пъти, оставя се за още 2-3 минути и се маха от котлона.

Сервира се, като отгоре се наронва сирене и се поръсва по желание със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар