Пилешка супа в тенджера под налягане

19/04/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо371
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кухненски робот смелете лука, моркова и чушката (не трябва да става на пюре, а на малки парчета). В тенджера под налягане сложете олиото. Запържете смлените зеленчуци, заедно с картофа, който сте нарязали на малки кубчета.

Налейте вода в тенджерата. Сложете подправките, доматената салца и месото. Изчакайте за заври и затворете тенджерата. Щом започне да изскача парата, засичете 15 минути.

Отворете, извадете месото и го накъсайте на малки парчета. Сложете фидето, а докато чакате направете застройката. С тел разбъркате брашното, жълтъка и киселото мляко.

Сложете месото и дръпнете тенджерата от котлона. Добавете застройката на малки порции, като внимавате да не се пресече.

Върнете на котлона и изчакайте да заври (яйцето да мине термична обработка). Изключете и поръсете с магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар