Спагети с риба тон и сметанов сос

21/04/2018
Йорданка Ковачева
отЙорданка КовачеваМастър Шеф6044572734
"Уникално вкусни и толкова лесно за приготвяне, че е грехота да не ги опитате още днес "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо446
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Лукът се накълцва на много ситно или се настъргва и се запържва до лек златист загар в зехтина с малко сол.

2. Към него се прибавя натрошената риба, предварително отцедена от течността в консервата. Разбърква се, за да се запържи лекичко.

3. Налива се сметаната и се слага топеното сирене на парченца. За по-лесното му разтапяне се разбива с телена бъркалка, докато сосчето стане гладко. Подправя се с черен пипер и се снема от огъня.

4. Спагетите се варят ал денте според указанията на производителя. Отцеждат се и се сервират по два начина според вашите предпочитания.

Единият е като се смесят със соса, а другият като се поднасят залети с него.

Отгоре се поръсват обилно с накълцан пресен босилек.

Бързи, много вкусни спагети, които ще ви станат любими!

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Ковачева
Преди поднасяне поръсих спагетите със пармезан на прах, който не съм упоменала в продуктите, той е по желание .
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв