Крем Ганаш

15/12/2012
от Жани ИвановаНовак
"Всеки крем, в който има порядъчно количество шоколад, ни е любим!"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции5
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 413
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте сметаната без да кипва и добавете натрошения шоколад, захар на вкус и маслото.

Снемете от котлона и изчакайте около 40-50 секунди. Започнете да бъркате, като при нужда сложете леко на топлия котлон.

Желатинът предварително се накисва в оказаното количество вода и се разтопява без да завира. Разбърква се към ганаша.

Така приготвения крем се разсипва в малки десертни чашки и се оставя в хладилник за няколко часа. След като се охлади добре може да се използва и за торти и сладкиши.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Нели Христова
Колко трябва да се разбива.Трябва ли да се получи пухкав крем.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти