Пържоли с гъби, топено сирене и сметана

20/04/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaГотвач32173401
"Ако трябва да изберем само едни пържоли, които да ядем до края на живота си, то определено ще са тези "
Приготвяне15 мин.
Готвене85 мин.
Общо100 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 160
  • Преглеждания за месеца11789
  • Преглеждания за седмицата77
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дъното и стените на съда за печене се намасляват с олиото.

На дъното се подрежда пласт пържоли, намазват се с малко горчица. Върху тях се слага нарязан кромид лук, нарязани гъби, парченца топено сирене.

Поръсва се с подправките и се полива с няколко лъжици от сметаната.

Така се подреждат няколко пласта докато се изчерпат продуктите. Сипва се бирата. Съдът се покрива с капак или фолио.

Пече се 60 минути на 190 градуса.Фолиото се отстранява и се пече още 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!