Камембер на тиган

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k35k16k16k12
Камембер на тиган
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 7
23/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
4 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
9 мин.
Порции
2
"Бързо, лесно и много изискано предястие, което нямаме търпение да опитате"

Необходими Продукти

  • камембер - 240 г
  • зехтин - 2 с.л.
  • пълнозърнест хляб - 5 - 6 филийки
  • сладко от боровинки - 3 - 4 с.л. (с цели плодчета)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте тиган с незалепващо дъно на силен огън-една степен под максималната.

Сложете една лъжичка зехтин и запечете сиренето от двете страни до приятен загар, като обръщате периодично, за да се стопли и омекне хубаво отвътре.

При обръщането сложете и другата лъжичка зехтин.

Прехвърлете в плато и отгоре сложете сладкото от боровинки.

Поднесете печеното сирене веднага с филийките пълнозърнест хляб - по желание запечени.

Камемберът на тиган е бързо, лесно и много изискано предястие.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
514
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Alex
Alex
Направих го със сладко от круши и стана добре.
20.08.2022 23:15
1