Бърза агнешка супа

22/04/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо418
  • Преглеждания за месеца325
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 300 г
  • моркови - 2 бр.
  • чесън - 2 стръка (пресен)
  • лук - 2 стръка (пресен)
  • лапад - 6 - 7 листа
  • ориз - 1/2 ч.ч.
  • джоджен - 1 с.л. (пресен)
  • мащерка - 1 с.л. (прясна)
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме продуктите (без подправките и ориза). Нарязваме ги на не много големи кубчета.

Прехвърляме ги в тенджера и заливаме с 2 л. гореща вода. Оставяме да заври.

Щом това стане прибавяме измития ориз и нарязаните на ситно пресни подправки + сол.

Оставяме да ври на среден огън до сваряване на ориза.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар