Сос четири сирена

24/04/2018
Албена
отАлбенаМастър Шеф61375620784
"Перфектното допълнение към всяка паста или печено месо - невероятно ароматен сос четили сирена "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 716
  • Преглеждания за месеца359
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща метална купа или малка тенджера се сипва прясното мляко, а след него и сметаната.

Щом се загреят, се прибавят настърганите или раздробени сирена. За улеснение в търговската мрежа се предлагат и готово настъргани.

Сосът се бърка с телена бъркалка, докато сирената се разтопят и се получи гладка смес.

Сосът се овкусява със сол и черен пипер на вкус, след което отново се разбърква.

Сосът е подходящ за почти всички видове паста.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар