Капучино

17/12/2012
Dark Angel
отDark AngelНовак
"Има някои места по света, където на приготвянето на капучино се гледа като на свещен ритуал. Опитайте и ще разберете защо!"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 212
  • Преглеждания за месеца196
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете горещото еспресо и го отмерете. Овкусете с малко захар по желание.

Сипете количеството прясно мляко в чаша и направете пяната с помощта на приставката за пяна на кафе машината.

Ако нямате такава, разбийте млякото в съд от неръждаема стомана, за да не се смеси с други вкусове и аромати.

Разбивайте пяната, докато се получи еднородна и гладка.

Сипете еспресото в чашата с млякото на пяна и поднесете капучиното с щипка канела по желание.подобни рецепти тук

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!