Пролетна кремсупа в хлебче

24/04/2018
Илияна
отИлиянаНовак411
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо220
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате водата в дълбока тенджера на котлона.

Докато чакате да заври, подготвяте зеленчуците.

Измивате всички зеленчуци. Белите лука, картофите, морковите и тиквичката. Чушката се почиства от семки.

Нарежете всичко на малки кубчета.

Когато водата заври, сложете първо лука, солта, черния пипер и мащерката. След това слагате морковите.

След 10 минути слагате гъбите и чушките. След още 10 минути прибавяте картофите и тиквичката.

Оставя се да ври още 10-15 минути.

След като супата е готова, я пасираме.

Отрязваме горната част на хлебчетата и издълбаваме средата, за да се получи паничка. Може да намажете с масло вътрешната част на нашите хлебни панички. Сипвате супата в тях.

Може да сервирате с малко готварска сметана и магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар