Пълнозърнести Сладки с Мед

27/04/2018
Таня Левенова
отТаня ЛевеноваГотвач227653621
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо522
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От продуктите се омесва меко тесто.

Бадемите и шоколадовите капки се поставят последни.

Тестото се покрива с кърпа и се поставя в хладилника за 30-40 минути.

След това от него се правят топки с големината на орех. Ако тестото ви започне да лепне, слагайте на дланта си малко от брашното и правете топчетата.

В тава от фурната, на която сте поставили хартия за печене, редете топчета
на разстояние, за да не се слепват при печенето.

В загрята фурна на 180°C поставете тавата и печете сладките около 7-8 минути.

Пожелание топли ги поръсете с пудра захар.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар