Телешки Пържоли с Гъби и Сос в Мултикукър

28/04/2018
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаМастър Шеф4288912235
"От тук ще ядем само телешко, което е приготвено по този начин, защото е невероятно вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо421
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • телешки пържоли - 3 бр. (около 500 г), тънки от младо телешко
  • лук - 2 глави
  • гъби - 5 - 6 печурки
  • кашкавал - 100 г
  • масло - 10 гр. краве
  • соев сос
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пържолките на по-малки парчета, ако са големи за съда на мултикукара. Намажете ги със соев сос и поръсете с черен пипер и сол.

Включете мултикукъра на програма FRY и загрейте маслото. При готовност запържете за по 2-3 мин пържолките от двете страни.

Междувременно почистете гъбите и лука. Нарежете лука на дребно, а гъбите
- на полумесеци. Извадете при готовност пържолките и сипете лука и гъбите.

Пържете около 3-4 мин. Вървете пържолите, като ги подредите отдолу, а лука и гъбите отдолу. Поръсете с настърган кашкавал и захлупете с капака.

Настройте мултикукъра на програма ROAST и оставете ястието да се пече около 30 мин.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар