Чеснови яйца

27/04/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1358137713854
"Задължително чесън, вече само така ще хапваме яйцата "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 401
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • яйца - 4 бр.
  • пресен чесън - 2 стръка
  • масло - 2 ч.л.
  • олио - 1 с.л.
  • сирене - 50 г (по желание)
  • червен пипер - 1 к.л.
  • магданоз
  • марули
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пресния чесън на ситно и го сложете в тиган с маслото и олиото.

Съвсем за кратко го задушете, счупете яйцата, но веднага не ги бъркайте, за да не се раздробят на ситно, а да останат на по големи парчета (ако обичате сирене, прибавете).

Разбъркайте с дървена шпатула и спрете котлона, когато са готови.

Загрейте малко олио с червен пипер, след като го оставите да изстине внимателно, напръскайте готовите сервирани чеснови яйца. Поръсете с магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар