Чеснови яйца

27/04/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1325135713354
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 779
  • Преглеждания за месеца2074
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пресния чесън на ситно и го сложете в тиган с маслото и олиото.

Съвсем за кратко го задушете, счупете яйцата, но веднага не ги бъркайте, за да не се раздробят на ситно, а да останат на по големи парчета (ако обичате сирене, прибавете).

Разбъркайте с дървена шпатула и спрете котлона, когато са готови.

Загрейте малко олио с червен пипер, след като го оставите да изстине внимателно, напръскайте готовите сервирани чеснови яйца. Поръсете с магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар