Лятна манджа с пилешко

27/04/2018
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф744308265
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо960
  • Преглеждания за месеца229
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото и зеленчуците се измиват, отцеждат се.

Морковите се нарязват на колелца, доматите - на кубчета, а лукът - на едро.

В тенджера се загрява малко олио. Първо се добавя зеленият лук, леко се запържва, след което се добавят доматите и морковите.

Овкусяват се със сол и черен пипер, захлупват се и се задушават до омекване.

След това се добавят пилешките бутчета, червения пипер и вода, колкото да покрие съдържанието.

Отново се захлупват и се оставят да къкрят на среден огън до готовност на пилешкото.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар