Постна Северняшка Лютика

28/04/2018
Албена
отАлбенаМастър Шеф49874018533
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо865
  • Преглеждания за месеца500
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките и патладжанът се изпичат и слагат се в тенджера с капак, за да се задушат. Задушени, те по-лесно се обелват.

Доматите се слагат в тенджерка с вряща вода за 1-2 минути.

След това зеленчуците се обелват, нарязват на дребно и с помощта на чукало се счукват заедно с чесъна и магданоза.

Аз разполагах с пресен чесън и сложих два стръка.

Със счукването не трябва да се прекалява за да не стане всичко на каша.

Накрая лютиката се овкусява с олио и сол на вкус.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар