Джолан Супа с Фиде

28/04/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера налейте вода. Сложете джолана. Изчакайте да заври. С решетъчна лъжица оберете пяната.

Сложете лука, моркова, които сте нарязали на дребно, дафиновия лист, чесъна (цял) и целината. Добавете солта, черния пипер и варете до готовност на джолана.

Извадете го в чиния и отстранете кокала. Накъсайте месото на малки парчета и го върнете в тенджерата. Сложете фидето, а след 5 мин и прясното мляко.

В тиган загрейте маслото и запържете в него брашното. Сложете червения пипер, разбъркайте и махнете от котлона. Вземете няколко черпака супа и разредете брашното.

Излейте го в тенджерата и оставете пет минути да ври.

Изключете и сипете в купички.

Поднесете със стрити люти чушки и чесън с оцет.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар